Kontakt

"Kristov Stol"
Misijska Europska Inicijativa
Savski Gaj III, 8a
10000 ZAGREB
e-mail: kristov.stol@gmail.com
tel: 091-570-8604; 01-4646-583
facebook-logo 
Kristov Stol

IBAN/Žiro račun (PBZ): 
HR6723400091110433489

Neka Bog obilno blagoslovi svih 123 trenutno aktivnih gostiju

Poslušajte radio spotove

O nama

Svečana proslava 1. godišnjice službene registracije Kristova Stola

alt

Dragi prijatelji i suradnici,

kao i mnogo toga u našem djelovanju, i danas se lijepo poklopilo da se  1. godišnjica našeg službenog djelovanja, poklopila baš s 1. proslavom rođendana, sada blaženog Ivana Pavla II, na čijoj beatifikaciji smo nedavno zajedno bili...

alt

Jučer smo upravo uspostavili i službenu suradnju s Udrugom "Marijina Dječica" i njihovim projektom "Krunicom po svijetu",

alt

a ovih dana se svečano slavi i 300. godišnjica rođenja Ruđera Boškovića, te smo večerašnju sv. misu na Jordanovcu, koju će tom prigodom predvoditi biskup Valentin Pozaić, izabrali i kao središnju sv. misu za proslavu i naše godišnjice! Dođite! Vidimo se navečer na Jordanovcu! Zahvalimo Bogu i preporučimo se za ubuduće!

alt

Na zamolbu uprave Filozofskog fakulteta Družbe Isusove u Zagrebu pomoćni biskup zagrebački mons. Valentin Pozaić predvodit će u srijedu 18. svibnja u 18.30 sati u crkvi Bezgrješnog Srca Marijina na Jordanovcu svečanu sv. Misu za hrvatskog isusovca Ruđera Boškovića, čiju 300. obljetnicu rođenja Republika Hrvatska slavi ove godine.
Pozivaju se svi predavači, studenti i prijatelji Fakulteta.
Središnja svečana proslava 300. obljetnice rođenja isusovca Ruđera Boškovića pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske, predsjednika Hrvatskog sabora i predsjednice Vlade Republike Hrvatske održat će se 17. svibnja 2011. u 10.30 sati u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski. U programu proslave sudjeluje i Filozofski fakultet Družbe Isusove."

 

 
 
home