Kontakt

"Kristov Stol"
Misijska Europska Inicijativa
Savski Gaj III, 8a
10000 ZAGREB
e-mail: kristov.stol@gmail.com
tel: 091-570-8604; 01-4646-583
facebook-logo 
Kristov Stol

IBAN/Žiro račun (PBZ): 
HR6723400091110433489

Neka Bog obilno blagoslovi svih 788 trenutno aktivnih gostiju

Poslušajte radio spotove

Manifestacije

Božićna slama i u koprivničkim rukama

alt

Evo, možemo reći da su Anđeli s. Samuele, doista "dobili krila" i tako jučer sletjeli i doletjeli i do Koprivnice! U ugodnom ambijentu Mirjanina doma, u predadventskoj atmosferi, uz predadventske kolače i druge slastice, jedan po jedan, nicali su pod našim, sve spretnijim prstima, i slijetali na Mirjanin stol...Od krep papira - rozi, bijeli, sa zvijezdicom, sa knjigicom, sa ružicom, sa ljubičastom štolom, križem, svijećom, ma pravi anđeoski korovi...A onda su počeli stizati i - Arkanđeli...Oni lijepi, veliki, mekani - kao oblak, kao vata...

alt

I Božićnu slamu smo namočili, ispeglali, izrezali, oblikovali, povezali, i naše slamnate zvijezdice su uskoro počele svjetlucati, među razigranim Anđelima...I tako je i sve u Koprivnici postalo spremno za dolazak - Došašća!

 

 

Jer i darove i talente, ne treba zakapati, nego odmah širiti dalje, s čim bi se sigurno složila i neumorna s. Samuela, koja je i započela ovu anđeosku "epidemiju", a koja se sada već nezaustavljivo širi! : ) Čitavom Hrvatskom! Ako navrate Poljaci, pokazat ćemo mi i njima! : )

alt

 

 
 
home