Projekcije na Zagrebačkim fontanama uz 25. godišnjicu dolaska Sv. Ivana Pavla II. u Zagreb i Hrvatsku

 
 
Grad Zagreb na prigodan način obilježava sjećanje na 25 godina 1. dolaska Sv. Ivana Pavla II. u Zagreb i Hrvatsku 10-11. rujna 1994. 
Tim povodom 10-11. rujna 2019, na Zagrebačkim fontanama od 19-23h projicira se prigodni vizual hrvatskog dizajnera Petra Krešimira Ćavara, sa Papinim likom, velikom brojkom 25 i najavom 3. Zagrebačke obiteljske biciklijade sv. Ivana Pavla II. koja će se u organizaciji Kristova Stola -Misijske Europske Inicijative - a pod pokroviteljstvom Grada Zagreba i u sklopu Europskog tjedna mobilnosti održati u subotu 14. rujna 2019, s početkom u 9h iz 2 smjera - sa zagrebačkog hipodroma i  iz Velike Gorice i župe blaženog Alojzija Stepinca. 
Sudionici će na trasi posjetiti drvene kapele zagrebačke nadbiskupije, Bundek i Jakuševec iz smjera Zagreba, te turopoljske ljepotice - kapelu Ranjenog Isusa i sv. Barbaru u Velikoj Mlaki, a cilj iz oba smjera je crvka sv. Benedikta u MIčevcu, gdje će u 12h biti održana sv. misa zahvalnica, te prigodni program nakon toga u suradnji s KUD Mičevec. 
 
papa na fontanama web
 
Više informacija na www.kristov-stol.hr ili mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.